WYNIKI - Giveaway - Wielki konkurs Mikołajkowy - aż 10 nagród do wygrania !!!

Z wielką przyjemnością ogłaszam wyniki konkursu Mikołajkowego :)


Poszczególne nagrody wędrują do następujących osób...

1. Kopertówkę od Bambuskowej   od Pracownia Twórcza Basi Czarneckiej-Sobczak - otrzymuje:



Lubię jako: Elżbieta Ś.
Obserwuję - Tak - jako lizzie
Odpowiedź: W wieczór wigilijny magiczne rzeczy się dzieją,
Wszyscy patrzą na siebie ogarnięci nadzieją,
Nikt już nie pamięta o o niesnaskach i sporach,
Bo to czas przebaczenia, szczerej zgody to pora,
Każdy patrzy z miłością na drugiego człowieka,
Pusty talerz na wędrowca niecierpliwie już czeka,
Więc nie psujmy nastroju, czcijmy chwilę tę w ciszy,
I w pokorze tej trwajmy. Może Bóg nas usłyszy...
E-mail: lizzie@wp.pl


  2. Bransoletka z choinką  od Biżuteria Artystyczna Izabela Wabińska - wędruje do : 


Lubię jako: Sylwia B.
Obserwuję - Tak - jako sylviaaa100
Odpowiedź: Święta Bożego Narodzenia lubię za niezwykłą atmosferę i magiczny zapach świątecznych potraw.
E-mail: sylviaaa100@interia.pl


 3.Zestaw trzech apaszek od  retrovintageshop.pl  - wędruje do : 


Lubię jako: Natalia M.
Obserwuję - Tak - jako: candywatch
E-mail: nataliamocek@onet.eu
Odpowiedź: Święto Bożego Narodzenia lubię za możliwość wcielenia się w rolę Świętego Mikołaja, tudzież Śnieżynki i sprawienie radości mojej najdroższej rodzinie oraz wyczarowanie uśmiechu na twarzy najbliższych ofiarowując im, przy akompaniamencie pięknych, polskich kolęd i cudownym zapachu żywej choinki, ich wymarzone prezenty, które dopracowałam w każdym najmniejszym nawet detalu aby spełnić ich najskrytsze życzenia ;)


 4. Rozświetlający puder brązujący - od urodomania.com - wędruje do : 


Lubię jako: Emma Bartosik
Obserwuję - Tak - jako em.
Odpowiedź: Święta Bożego Narodzenia kocham z powodu fantastycznej atmosfery
- w centrach handlowych, w domu i na Rynkach!
E-mail: emma.bartosik@onet.eu



5. Maska do włosów  - od  pilomax.pl - wędruje do :


Lubię jako: Sandra Jazgar
Obserwuję: Tak, jako: Sandra Sandruśka,
Odpowiedź: Lubię świąteczny czas: za ciepłą świąteczną atmosferę, za ubieranie choinki, za sprawianie najbliższym radości kiedy podaruję im jakiś drobiazg :)
e-mail: sandra1j@interia.pl



 6. Ocieplacze na talię -do wyboru dowolny kolor i rozmiar - od hippsy.pl - wędruje do :


Lubię jako: Justyna K
Obserwuję - Justyna K
Odpowiedź: Święta Bożego Narodzenia lubię za wiele spraw :) Wśród nich można wymienić całą otoczkę przedświąteczną, przystrojone sklepy, domy, muzykę świąteczną lecącą gdzieś w uchu... Oraz na najważniejsze: za czas spędzony w gronie rodziny, za wspólne obdarowywanie się prezentami niespodziankami, za tą szczerość przy kolacji wigilijnej:) Za to że Święta zbliżają do siebie nie tylko ludzi, ale też ludzi ze zwierzętami ,kiedy to (szczególnie na wsi) jest zwyczaj "łamania się" opłatkami w wigilie z zwierzątkami- to uwielbiam :)
E-mail: Myszka_56@vp.pl



 7. Ocieplacze na talię -do wyboru dowolny kolor i rozmiar - od hippsy.pl - wędruje do : 


Lubię jako: Katarzyna W.
Obserwuję - Tak jako Katarzyna Wierzba
Odpowiedź: Święta Bożego Narodzenia lubię za ten magiczny czas kiedy wreszcie spotykamy się z całą rodziną przy świątecznym stole,za śpiewanie pięknych kolęd i za wspaniałą ubraną choinkę,która nadaje im wyjątkowego klimatu.
E-mail:kaja350@vp.pl



 8. Ocieplacze na talię -do wyboru dowolny kolor i rozmiar - od hippsy.pl - wędruje do :  

Lubię jako:Agnieszka M.
Obserwuję:Tak jako agmolek
Odpowiedz: Święta lubię za łuskę pod obrusem,za bezmiar czasu spędzonego z rodziną,chwile pachnące moimi bliskimi, bo dzieci pachną wtedy cynamonem,mąż pomarańczką a ja ? Podobno pachnę siankiem.
E-mail:agmolek@gmail.com


 9. Naszyjnik z sową - od  jubileo.pl - wędruje do :
 
Lubię jako : Kamila Słomska
Obserwuje jako : panienkami :)
ODPOWIEDŹ : Święta lubię za obłędy zapach cynamonu, goździków i orzechów włoskich- wtedy czuję, że żyje pełnią życia, pełnią smaku!

e-mail : panienkami@gmail.com

 10. Paczka niespodzianka - pełna różności - upominek ode mnie - wędruje do:


Lubię jako: Nicola P.
Obserwuję - Tak - nicia725
Odpowiedź: Uwielbiam klimat świąt... wszystkie zapachy - to po prostu magia ;) lubię też szykować niespodzianki dla bliskich i obdarowywać ich prezentami ;)
E-mail: nicia725@o2.pl


 Wszystkim serdecznie GRATULUJĘ !!!!

Proszę  o informację odnośnie adresu na jaki wysłać nagrody na mojego maila: 
smolarekmaria@gmail.com

W przypadku osób, które wygrały ocieplacz od hippsy.pl - proszę w mailu zawrzeć informacje odnośnie koloru i rozmiaru wybranego pasa :)

O Maria S.-W.

Matka, żona, kobieta, która wciąż czegoś szuka i za czymś goni… Kocha wszystko co typowo kobiece – kosmetyki, ubrania, gadżety i inne bibeloty. Blog jest odzwierciedleniem tego co jej w duszy gra :) Zapraszam do obserwacji moich profili na Instagramie i Facebooku.

13 komentarze :

  1. Dziękuję Ci!! ;*
    Za chwilkę wyślę maila !! ;)
    I oczywiście gratuluję wszystkim :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Nawet nie wiesz jak sie ciesze ! Jade z Uczelni zmeczona niewyobrazalnie, a tu taka wiadomosc ! Dziekuje Ci najpiekniej ! Pozdrawiam CIEPLO !

    OdpowiedzUsuń
  3. Nawet nie wiesz jak sie ciesze ! Jade z Uczelni zmeczona niewyobrazalnie, a tu taka wiadomosc ! Dziekuje Ci najpiekniej ! Pozdrawiam CIEPLO !

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziekuję i gratuluje pozostałym :)

    OdpowiedzUsuń